RECORREGUT

El recorregut que us oferim està format per una volta curta i una de llarga, no essent un recorregut qualsevol per a nosaltres sinó que té la seva explicació i el seu sentiment particular.

El fet, en aquesta nova ruta llarga, de sortir i d’acabar a Sant Joan les Fonts creiem que donarà més ambient ciclista i afavorirà alhora la logística del viatge a tots els que veniu de fora.

LA CURTA

VOLTA A BANYOLES

La volta curta sortirà de Sant Joan les Fonts i baixarà cap aBanyoles,  pel costat del llac,un indret  on quasi cada dia en Xavi anava a fer el cafè. Seguidament es pujarà per Santa Pau, lloc reservatens els seus entrenaments, ja fos per fer unes sèries de força o bé per acabar pujant a ritmet i esprintar al final, al peu del volcà de SantaMargarida. Per acabar,r es passarà per Olot finsa  arribar de nou a Sant Joan les Fonts, havent completat els 68kms amb 980 metres de desnivell.

LA LLARGA

VOLTA A BANYOLES + VALL DEL BAC + SANTIGOSA

La volta llarga tornarà per l’ALTA GARROTXA (territori comanche) per una carretera fantàstica que s’anomena la Vall del Bac, amb només 32 habitants, i on només els ciclistes com en Xavi de la zona l’utilitzaven per acabar els seus entrenaments més durs.

Amb aquest canvi de recorregut volem que conegueu la diversitat de carreteres poc transitades i boniques que tenim a la Garrotxa i que van ser un dels factors que van fer que en Xavi finalment es quedés a viure a la nostra comarca. Aquest nou recorregut que esperem us agradi acabarà a Sant Joan les fonts amb 126 km.