RECORREGUT

El recorregut que us oferim està format per una volta curta i una de llarga, no essent un recorregut qualsevol per a nosaltres sinó que té la seva explicació i el seu sentiment particular.

LA CURTA

VOLTA A BANYOLES

La volta curta sortirà de Sant Joan les Fonts i baixarà cap a Banyoles, pel costat del llac, un indret on quasi cada dia en Xavi anava a fer el cafè.

Seguidament es pujarà per Santa Pau, lloc reservat en els seus entrenaments, ja fós per fer unes sèries de força o bé per acabar pujant a ritmet i esprintar al final, al peu del volcà de Santa Margarida.

Per acabar, es passarà per Olot fins arribar de nou a Sant Joan les Fonts, havent completat els 68kms amb 980 metres de desnivell.

LA LLARGA

VOLTA A BANYOLES + VALL DEL BAC + SANTIGOSA

La volta llarga tornarà per l‘Alta Garrotxa, territori comanche, per una carretera fantàstica que s’anomena la Vall del Bac, un poblet amb només 32 habitants, i on només els ciclistes de la zona, com en Xavi, l’utilitzaven per acabar els seus entrenaments més durs!

Un recorregut perquè pogueu conèixer la diversitat de carreteres, poc transitades i boniques, que tenim a la Garrotxa i que van ser un dels factors pels que en Xavi, finalment, es quedés a viure a la nostra comarca.

El recorregut acabarà a Sant Joan les fonts amb un total de 126 km.